Trajecten

Overgang van het leven

In flow door de overgangen van jouw leven? Meebewegen met de veranderingen die zich voordoen?  Wil jij 100% uit je leven halen? Hoe mooi is het dat je accepteert en meebeweegt met dat wat op jouw levenspad verschijnt en je daardoor beter in je vel zit.

Natuurlijke ondersteuning

Om dit te realiseren kan je je laten begeleiden op jouw pad. De trajecten van Yaia ondersteunen je op een natuurlijke manier hierbij. Na het volgen van een Yaia traject zul je je op alle niveaus gezonder en vrijer voelen. En meer energie en vitaliteit voor jezelf overhouden.

Wat krijg je?

Een traject bij Yaia duurt 3, 6 of 12 maanden. Tijdens dit traject werken we samen aan jouw leven. We praten over hoe het nu is, vroeger was en vooral hoe het vanaf nu met je zal gaan. Met ondersteuning van natuurlijke producten zoals kruidentinctuur en Bach bloesems. Ook gezonde voeding helpt jou op weg naar meer vitaliteit en energie waardoor je gezonder reageert op alle overgangen in het leven. Verder krijg je bij ieder traject een opschrijfboekje waarin je je eigen levensweg vormgeeft. Een consult is ook los af te spreken en kost 90,-

Yaia traject 3 maanden

 3 afspraken van 75 minuten
Welkomstpakket
255,- 

Yaia traject 6 maanden

 6 afspraken van 75 minuten
Welkomstpakket
495,- 

Yaia traject 12 maanden

 12 afspraken van 75 minuten
Welkomstpakket
975,- 
Maak een afspraak
Copyright 2023 Yaia